3 Oct 2014

GIANTS Little League Junior Bajnokság Győztese!

Posted by Terry

Büszkén tudatjuk mindenkivel, hogy a Little League Junior bajnokság győztese Érd csapata lett. Gratulálunk a kiemelkedő teljesítményért!

“Múlt szombaton benépesült a baseball pálya Érden. Az idő csodás volt, szinte már meleg is egy kicsit. Hangosítással és büfével várták a szervezők a szurkolókat, és természetesen a két vendég Junior korcsoport csapatát. Jászberényből Bandits és Diósdról a Dodgers érkezett.

Az első meccsen a házigazda, az Érd Giants csapott össze a Bandits csapatával. A küzdelem kiélezett volt, de a helyiek magabiztosan hozták a várt eredményt.

Érd Giants – Jászberény Bandits – 13:8

A Jászberényiek az első meccs után összeszedték magukat, és a Dodgers nem adta könnyen a meccset. Ilyen szoros mérkőzést rég láttunk, az izgalmat tapintani lehetett a levegőben.

Jászberény Bandits – Diósd Dodgers – 15:14

A szombati nap utolsó mérkőzése is hozta a várt eredményt. A Diósd csapata Érdet szerették volna legyőzni, de a Giants nem hagyta magát és színvonalas mérkőzésen végül a nagyobb rutint kihasználva, az érdiek nyertek.

Diósd Dodgers – Érd Giants – 12:19

A 2014. évi Magyar Országos Baseball és Softball Szövetség (MBSZSZ) által kiírt nemzeti Little League Junior bajnokság végeredménye:

1. Érd Giants

2. Jászberény Bandits

3. Diósd Dodgers”

A teljes galériát ITT találják! (kattintás után a mappákban találhatóak a képek)