29 Mar 2018

2018 szezon infó

Posted by Terry

Kedves Baseball Játékosok és Szülők!

Remélem idén is nagyon izgatottak vagytok , hogy együtt baseballozhassunk. Egy csodálatos edzői stábunk volt tavaly. Többségük ebben a szezonban is visszatér, hogy bátorítsa és segítse gyermekeiteket. Nagyon hálásak vagyunk azért a támogatásért amit a szülőktől kaptunk 2017-ben és nagy előretekintéssel várjuk az egzüttműkdést 2018-ban.  Elkötelezettséget érzek az iránt, hogy ilyen pozitív hozzáállással folytassuk. Várom az Érd Baseball és Softball klub következő NAGYSZERŰ évét!

A Magyar Országos Baseball és Softball Szövetség úgy döntött hogy az Európai korosztályokkal fog bajnokságokat indítani. Ez pár változást fog jelenteni azzal kapcsolatban hogy gyermeked melyik csapatban fog játszani. Remélem hogy sikerült megoldanunk egyaránt az egyesületünknek és számotokra is ezt a változást. Kérlek figyelmesen olvassátok végig az összes születési dátumot minden korosztályon belül. Hogy a játékosaink nagyobb és magasabb szinten tudjanak versenyezni, ezért mind a Magyar és az Osztrák bajnokságokban is részt veszünk.

Magyar Bajnokságok

T-ball Liga (U9) fiúk és lányok, akik 2009, 2010, 2011, 2012 születtek.

U12 (Majors and Minors)  fiúk és lányok, akik  2006, 2007, 2008 születtek.

U15   fiúk és lányok, akik  2003, 2004, 2005 születtek.

Osztrák Bajnokságok (Ezek a csapatok a lesznek a fő csapataink és innen a legjobb játékosok fognak játszani a Magyar U15-ös bajnokságban.)

U14  fiúk és lányok, akik  2004, 2005, 2006 születtek.

U16  fiúk és lányok, akik  2002, 2003, 2004 születtek.

Kérlek nézzétek meg a www.erdbaseball.hu/naptar oldalt, ahova feltöltésre kerültek a téli edzések tervezett időpontjai!

Az kültéri edzések március 26.-án kezdődnek az Ófalusi baseball pályán a következő időpontokban:

T-Ball edzések kedden és csütörtökön 16.00 – 17.00 között (legelabb egy edzés reszvenni).

                           Pentekként lesz meccs 16.00 – 17.30 között

U12 (Majors-Indians és Minors-Dodgers,Cardinals) edzések hétfőn és szerdán 16.00–17.30 között.

U14 (Giants) edzések kedden és csütörtökön 17.00 – 19.00 között

U16 (Angels edzések kedden és csütörtökön 17.30 – 19.30 között.

Kedves szülő, hisszük, hogy gyermeked sportban való részvétele növeli az eredményességét a tanulásban is. A statisztikák is kimutatták, hogy azok a diákok, akik sportolnak fontos dolgokat tanulnak meg az életről, és általában komolyabban veszik a tanulást. Szeretnénk, ha a játékosaink jól teljesítenének az iskolában is. Kérlek, tudasd velem, hogy ha valamilyen probléma adódik, hogy mi is ösztönözhessük gyermekedet a jobb teljesítmény elérésére az iskolában. Ezen kívül úgy gondoljuk, hogy ha részt veszel gyermeked mérkőzésein, azzal jobbá teheted kapcsolatodat vele, és sikerre ösztönözheted.

Arra kérünk titeket, hogy önkéntes munkával segítsetek nekünk, legyen az fizikai munka a pályán, edzősködés, segítség a játékosok szállításában, a büfében, jegyzőkönyvvezetés, szurkolás a lelátón vagy bármi, amire épp szükség van.

Ahogy az elmúlt években is, az edzők szállítják a játékosokat a Stop Shop parkolóból minden edzés előtt 15 perccel, és vissza edzés után. T-ball játékosokat a következő iskoláknál is fel tudjuk venni: Gárdonyi, Kőrösi és az Érd Ligeti, megbeszélt időpontban az edzőkkel.

A Magyar Országos Baseball és Softball Szövetség tervezi, hogy indít Nemzeti válogatott csapatot az U12-es , U15-ös és egy Little League All-Star csapatot Majors korosztályban, valamint indul a Little League Európai versenyén Juniors korosztályban. A klubunk törekszik arra, hogy ebben a szezonban is minél több nemzetközi tornán vegyen részt csapataival. Ezen kívül tervezzük, hogy nyári baseball táborokat is tartunk a gyerekeknek.

Fontos: A legpontosabb időbeosztásokat a honlapunk naptárában találjátok. Minden hétfőn frissítjük a honlapunkon lévő információkat az edzésekről, meccsekről és egyéb eseményekről. Ha eső miatt elmarad egy edzés, azt is ott olvashatjátok, amint arról döntés születik!!!! Úgyhogy nézzétek! www.erdbaseball.hu/naptar

Ahogy tavaly is, hogy könnyebb legyen, havi rendszerességgel kell a tagdíjat fizetni:

2,000 Ft/hó a diákoknak (kedvezményes egy összegben fizetés esetén egész évre 20,000 Ft)

Kérlek vedd figyelembe, hogy a havi tagdíjat azokban a hónapokban is fizetni kell, amikor épp nincsenek edzések vagy meccsek, illetve attól függetlenül is, hogy gyermeked részt vett/játszott-e ezeken.

Számunkra a legjobb, ha az összeget klubunk bankszámlájára utalod minden hónapban (MKB 10300002-10395392-49020014), így könnyebb az adminisztráció és kevesebb a hiba lehetősége. Ha ez nem megoldható, akkor az edzésen is át tudjuk venni.

FONTOS: aki szeretne ebben a szezonban játszani, annak ki kell töltenie a nyomtatványt és el kell hoznia a edzésre vagy emailben elküldeni a terry.lingenhoel@om.org címre vagy postán Kende u. 3, Érd 2030.

Kérlek adód 1% – val támogasd klubunkat 2018-ben is!

Adószámunk: 18707276-1-13

Már várom, hogy jövőre is Veletek szolgáljak! Hajrá Érd!

Lingenhoel Terry

Klub Elnök

Mobil: 06-20-886-1122

terry.lingenhoel@om.org

Kérlek tölts ki minden mezőt! Kérlek küldd vissza ezt az űrlapot e-mailen, postán, facebookon, vagy hozd el az edzésre.

2018 SZEZON REGISZTRÁCIÓ

 Én, _______________________________________(játékos neve), eltökélt vagyok, hogy amikor csak tudok elmenjek minden edzésre és meccsre. Igyekszem sportemberhez méltóan viselkedni, segíteni és bátorítani a csapattársaimat. Igyekszem tisztelettudó lenni az edzőimmel és megtenni, amit kérnek tőlem. Megígérem, hogy igyekszem jó jegyeket kapni az iskolában a baseballozás mellett.

Születési idő: _____________________________    Születési hely: _________________________

Anyja leánykori neve: ________________________________Lakcím, város: ____________________

utca: ______________________________ ház sz.: ___________   ir. sz.: _______________________

Szülői Mobil: ______________________________         Játékos mobil: _________________________

Szülő Facebook-ja: __________________________        Játékos Facebook-ja: ____________________

Iskola neve: ____________________________________________

Játékos email címe: ___________________________  Szülő email címe: ________________________

(Megj.: a legtöbb kommunikáció az edzésekkel és meccsekkel kapcsolatosan emailen történik, ezért kérem olyan címeket adjatok meg, amiket gyakran ellenőriztek!)

Én, ______________________________________   (szülő neve), eltökélt vagyok, hogy támogassam gyermekem baseballban való részvételét. Segítem gyermekemet, hogy betartsa fentebbi vállalását, hogy részt vesz az edzéseken és mérkőzéseken. Lehetőségeimhez mérten támogatni fogom az egyesületet.

Játékos aláírása: _____________________________________________________________

Szülő aláírása: ___________________________________________________________